Groepsfase UEFA Champions League van start op RTL 7 en Videoland

Vanaf dinsdag 14 september is de groepsfase van de UEFA Champions League te zien op RTL 7 en Videoland. Ajax neemt het woensdag 15 september op tegen Sporting Club de Portugal

FC Barcelona – FC Bayern

Op dinsdag 14 september gaat het Champions League-seizoen bij RTL 7 van start met de topwedstrijd FC Barcelona (Spanje) – FC Bayern München uitgezonden en woensdag 15 september uiteraard de eerste wedstrijd van Ajax. De Amsterdammers nemen het op tegen Sporting Club de Portugal. Beide wedstrijden zijn vanaf 21.00 uur live te volgen. De voorbeschouwing start om 20.00 uur.

Tweede ronde

Op dinsdag 28 september, de tweede ronde in de groepsfase, is de wedstrijd Ajax – Besiktas (Turkije) vanaf 18.45 uur live te zien en de voorbeschouwing start om 18.00 uur.

Team

Humberto Tan zit met zijn vaste team van analisten klaar om alle wedstrijden te analyseren en onder de loep te nemen vanuit een gloednieuw decor. Het analistenteam bestaat uit Wesley Sneijder, Jan Boskamp, Dirk Kuyt en Ron Vlaar. Zij flankeren Humberto elke uitzending in wisselende duo’s. De mannen hebben niet alleen veel ervaring op het veld, ook als analist schuiven ze hun mening niet onder stoelen of banken.

De wedstrijden zijn ook te volgen via de streamingdienst Videoland.