Europa League: Young Boys-Ajax live op radio en tv

Vanavond speelt Ajax een wedstrijd in de Europa League tegen Young Boys. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Europa League

Vanavond staat de returnwedstrijd in achtste finale van de Europa League op het programma voor Ajax. Ajax won vorige week in eigen huis met 3-0 en moet vanavond de returnwedstrijd tegen Young Boys spelen in Bern. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen via radio en televisie.

RTL 7

RTL 7 zendt BSC Young Boys-Ajax live uit. De wedstrijd begint om 21.00 uur en daarvoor is een live verslag te zien van de wedstrijd Arsenal-Olympiakos. De voorbeschouwing op de zender begint om 18.00 uur. Na afloop van deze wedstrijd zijn er ook samenvattingen te zien van andere wedstrijden in de Europa League.

ESPN

Via ESPN is de wedstrijd van Ajax – BSC Young Boys te volgen via ESPN 2. Via het hoofdkanaal, dat bij diverse aanbieders in het digitale basispakket is te vinden, zijn de wedstrijden Tottenham Hotspur –  Dinamo Zagreb en AC Milan – Manchester United te zien.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn is de wedstrijd van Ajax te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Dit programma is vanaf 20.30 uur te horen. NPO Radio 1 is ook te beluisteren op Internet.