Halve finales WK voetbal live op radio, televisie en Internet

Vandaag en morgen staan de halve finales van het WK voetbal op het programma. De wedstrijden zijn live te volgen via televisie, radio en Internet.

Halve finales

België, Frankrijk, Engeland en Kroatië hebben zich geplaatst voor de halve finales van het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. Vanavond staat de eerste halve finale op het programma: Frankrijk-België. Woensdag staat Kroatië-Engeland op het programma. Op beide avonden beginnen de wedstrijden om 20.00 uur.

NPO 1

Beide halve finales zijn live te zien bij de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing in het programma Studio Rusland begint om 19.15 uur en rond 19.50 uur wordt er overgeschakeld naar de wedstrijd. Het commentaar is vanavond in handen van Jeroen Grueter. Woensdagavond is het commentaar in handen van Frank Snoeks. De wedstrijd is ook te volgen via de website van de NOS en de NOS-app.

NPO Radio 1

Op de radio zijn de wedstrijden te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, (alle) digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Andere zenders

Naast de NOS op NPO 1 worden de wedstrijden ook uitgezonden door VRT Sporza, BBC en ARD/ZDF.

Finale

Zondag 15 juli staat staat de finale op het programma. De wedstrijd die om 17.00 uur begint wordt op NPO 1 voorzien van commentaar door Jeroen Elshoff. “Jeroen is de jongste in ons team van commentatoren in Rusland. Hij heeft wel een finale van de Champions League (2015) achter zijn naam staan, maar nog geen EK- of WK-finale. Jeroen Grueter en Frank Snoeks hebben die ervaring wel. We prijzen ons gelukkig dat we meerdere goede commentatoren hebben die zo’n klus aankunnen.”, aldus Maarten Nooter van de NOS