Happy Radio staakt uitzendingen

microfoonDe regionale commerciĆ«le radiozender Happy Radio is gestopt met haar uitzendingen. Dit bericht de radiozender via haar website. 

Happy Radio was actief in Noord-Holland en daar vertegenwoordigd met 4 regionale / lokale radiostations op diverse kabelfrequenties. Daarnaast was Happy Radio te beluisteren via Internet.

“Langs deze weg willen we jullie bedanken voor het luisteren naar Happy Radio. We hebben altijd met veel plezier getracht een leuke afwisselende muziekkeuze samen te stellen. We betreuren het ten zeerste dat we niet meer te bereiken zijn op de kabel,internet en via mobiele telefonie.”, aldus Happy Radio op haar website.

“Magic Jazz 1557 AM ook gestopt”
Naast Happy Radio lijkt ook de regionale commerciĆ«le radiozender Magic Jazz 1557 AM  gestopt maar haar uitzendingen. Magic Jazz 1557 AM zond uit via een laag-vermogen middengolfzender in Amsterdam op 1557 kHz en via Internet. De middengolfzender is al enige tijd uit de lucht en ook de website van de radiozender is niet meer bereikbaar.

Aanvulling: De middengolfrequentie 1557 kHz in Amsterdam zou begin dit jaar verkocht zijn aan een Hindoestaanse omroep. Deze omroep wil de frequentie in Den Haag inzetten met laag vermogen voor haar Surinaams/Hindoestaanse doelgroep.