Hemelvaartsdag: Radio 10 brengt ‘Stars in Heaven Top 110’

Radio 10 brengt vandaag, Hemelvaartsdag, een eerbetoon aan poplegendes die niet meer onder ons zijn in de ‘Stars in Heaven Top 110’. Omroep Zeeland komt vandaag met de Zeeuwse Top 40.

Radio 10

Radio 10 zendt vandaag de ‘Stars in Heaven Top 110’ uit. In deze lijst komen de grootste hits ooit gemaakt van overleden artiesten voorbij, zoals Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Elvis Presley, Whitney Houston, Prince, John Lennon en Amy Winehouse.

De lijst is samengesteld door de luisteraars van Radio 10 en wordt aangevoerd door George Michael met het nummer ‘Careless Whisper’. Daarna volgt Prince met ‘Purple Rain’ en Michael Jackson met ‘Billie Jean’. George Michael is in totaal zeven keer te vinden in de lijst. David Bowie scoort zes noteringen en Prince drie.

De Stars in Heaven Top 110 is donderdag 25 mei tussen 10.00 uur en 19.00 uur te horen bij Radio 10. De lijst is ook te zien en downloaden en op de website van de radiozender. Radio 10 is in vrijwel heel Nederland te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland, de publieke regionale omroep voor Zeeland, brengt vandaag op Hemelvaartsdag de Zeeuwse Top 40. In deze lijst staat muziek die gemaakt is door artiesten uit Zeeland en is samengesteld door de luisteraars van de radiozender.

De Zeeuwse Top 40 is te horen tussen 8.00 en 13.00 uur op radio en tv tijdens de Zeeuwse Top 40. Omroep Zeeland is te ontvangen in de regio rond Zeeland op FM en DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO 3FM zendt vandaag de Festival Top 100 uit tussen 10.00 en 19.00 uur.

Sociale media: