Henry Schut eenmalig met eigen ‘ochtendshow’ op Radio 10

Vandaag, donderdag 20 juli presenteert Henry Schut tussen 08.00 uur en 09.00 uur zijn eigen ochtendshow op Radio 10. Dit is te horen in het ochtendprogramma ‘Goeiemorgen Lex’.

Favoriete hits

De NOS Studio Sport-presentator is de derde bekende Nederlander die een uur lang zijn favoriete hits met de luisteraars deelt. Eerder presenteerden John Williams en Jack van Gelder al eenmalig hun eigen programma op Radio 10.

“Heel graag radio-dj worden”

Henry Schut: “Toen ik 15 jaar was wilde ik al heel graag radio-dj worden en vroeg ik aan mijn decaan welke studie ik dan moest gaan volgen. Ik heb uiteindelijk een andere afslag genomen en ben toen journalist geworden. Ik vind het geweldig dat ik nu alsnog een ochtend mijn jongensdroom kan vervullen!”

“Ontzettend gaaf”

Radio 10-dj Lex Gaarthuis: “Toen ik Henry vorige week sprak, wist ik meteen dat hij de eerstvolgende bekende Nederlander moest zijn aan wie ik mijn ochtendshow eenmalig overdraag. Het is ontzettend gaaf om te zien wat muziek met iemand doet en hoe de BN’ers dat gevoel willen delen met onze luisteraars. Ik kijk enorm uit naar Henry zijn show!”

Luisteren

‘Goeiemorgen Lex’ is iedere maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 10.00 uur te horen op Radio 10. De radiozender is in een groot deel van Nederland te ontvangen via FM en DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: