Heppie View Tour vanuit schone ramen in zendmast Goes

Komend weekeinde strijkt de Heppie View Tour neer in het Zeelandse Goes. Alticom, eigenaar van de zogenaamde mediatoren in Goes, stelt zaterdag en zondag de mast beschikbaar voor de Stichting Heppie. Bezoekers kunnen voor 10 euro een kijkje nemen op bijna 100 meter hoogte en genieten van een groots uitzicht. De opbrengst van de Heppie View Tour gaat in zijn geheel naar de activiteiten van de Stichting Heppie.

Schone ramen

De bezoekers die aanstaande weekeinde willen genieten van het uitzicht kunnen dat doen door schone ramen. Vorige week donderdag hebben vierdejaarsstudenten van CIOS Goes-Breda de ramen van de mediatoren van Alticom in Goes gewassen. Aangezien Goes in de buurt van zeewater ligt was het zicht door de ramen niet optimaal.

Kaarten

Kaarten voor de Heppie View Tour in Goes zijn te bestellen via http://www.heppieview.nl. Voor zaterdag en zondag zijn nog kaarten beschikbaar. De Heppie View Tour zal dit jaar voor het laatst worden georganiseerd waarbij in ieder geval nog de zendmasten in Hilversum en Lelystad worden aangedaan.

Interview met Ellen Buenk van Stichting Heppie in Medialand/Studio Alphen over Heppie View Tour in Goes:

https://soundcloud.com/medialandnl/interview-met-ellen-buenk-heppie-view-tour-goes