Het Geluid weer van start met nieuwe editie op Qmusic

Vandaag start Qmusic met een nieuwe editie van het populairste radiospel van Nederland: Het Geluid. Dit is het vijfentwintigste geluid dat sinds de start van het spel gespeeld wordt.

Veel geld waard

In de afgelopen jaren zijn vierentwintig geluiden voorbij gekomen van alledaagse handelingen die dus veel geld waard bleken te zijn. De waarde van Het Geluid start op 2.500 euro en elke keer dat er een fout antwoord gegeven wordt, neemt de waarde toe met 100 euro. Als Het Geluid geraden wordt, start het spel opnieuw met een nieuw geluid dat weer met de waarde van 2.500 euro begint.

Extra spelelement

Sinds de vorige editie kan iedereen in de Qmusic-app meespelen met de kandidaat op de radio. Dit extra spelelement wordt geactiveerd als Het Geluid 10.000 euro waard is. Het meespelen in de app bleek vorig jaar een doorslaand succes: maar liefst 1,3 miljoen keer werd JA of NEE geraden. Als Het Geluid geraden wordt, verdelen de app-spelers die voor JA kozen een extra bedrag van 10.000 euro.

In totaal heeft Qmusic in de tijd dat Het Geluid gespeeld wordt maar liefst 800.000 euro aan prijzengeld uitgekeerd aan de winnaars.

Qmusic

De radiozender is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: