Hitlijst 80’s Top 810 van start op Radio 10

Vandaag, maandag 18 maart, gaat op Radio 10 de hitlijst 80’s Top 810 van start. De lijst met de beste platen van de jaren tachtig is nog tot en met vrijdag te horen.

Stemmen

De afgelopen weken kon er door de luisteraars van de radiozender gestemd worden op de lijst met de beste platen van de jaren tachtig. Tot en met vrijdag aanstaande is het resultaat te horen op Radio 10.

Nummer 1

Vorig jaar stond “Thriller” van Michael Jackson op de eerste plaats. In 2017 mocht George Michael de hoogste treden betreden met “Careless Whisper”, terwijl David Bowie in 2016 die eer had met “Let’s Dance.” Vrijdag wordt duidelijk wie dit jaar op nummer 1 staat.

80’s Weekend

Na aanstaande vrijdag is het echter nog niet afgelopen met de 80’s op Radio 10. Vanaf zaterdag volgt het 80s Weekend en daarin komen de “grootste, leukste en indrukwekkendste hits uit dit decennium nog eens voorbij“, aldus de radiozender.

Spel

Tijdens de 80’s Top 810 en het 80s Weekend wordt ook weer “Typisch 80” gespeeld. In het spel komen twee fragmenten voorbij, één uit de jaren 80 en één uit een ander decennium. De vraag is welke uit de 80s is. Wie het goede antwoord in de uitzending geeft wint een paar exclusieve Radio 10-All Stars.

Movies Night

Om de 80’s Top 810 in stijl af te sluiten, vindt maandag 25 maart de allereerste 80’s Movie Night plaats: een avond vol topfilms uit de jaren 80, gepresenteerd door de dj’s van 10.

Luisteren

Radio is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Via Internet is ook het themakanaal Radio 10 80’s Hits te beluisteren.

Meer informatie over de lijst vind je hier.