Hollands Palet krijgt programma op kabelzender Den Haag Totaal

Hollands Palet is met ingang van vanavond wekelijks te horen met een radioprogramma op de Haagse radiozender Den Haag Totaal.

VAHON

Het radioprogramma Hollands Palet is al actief op de commerciële radiozender VAHON Hindustani Radio en huurt zendtijd op de korte golf, waardoor het programma in heel Europa via de ether is te ontvangen. Daarnaast beschikt het radioprogramma sinds enige tijd over een online webstream waarop de uitzendingen van Hollands Palet 24 uur per dag zijn te beluisteren.

Den Haag Totaal

Vanaf vanavond, maandag 18 januari, 20.00 uur is Hollands Palet ook te beluisteren via de Haagse kabel. Het programma ‘Hollands Palet achter de duinen’ is vanaf dan elke maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur te horen via de Haagse kabelzender Den Haag Totaal. Den Haag Totaal is het tweede radiokanaal van de Haagse lokale omroep Den Haag FM en is alleen via de analoge kabel te ontvangen in Den Haag.

De zendtijd op Den Haag Totaal wordt verhuurd aan Haagse organisaties die zelf radio willen maken. Onder meer RTV Discus, Word FM en Ghanatta maken gebruik van de zender. Vanaf vandaag wordt Hollands Palet aan dit rijtje toegevoegd. Den Haag Totaal is ook te beluisteren via Internet. Via de Haagse kabel (Ziggo) is de zender te ontvangen via 106.8 MHz.

Hollands Palet achter de duinen

‘Hollands Palet achter de duinen’ wordt een programma met aandacht voor Nederlandstalige muziek gericht op de stad achter de duinen: Den Haag. Er wordt derhalve ook veel aandacht besteed aan Haagse muziek en onderwerpen.

Hollands Palet blijft daarna wekelijks te beluisteren via VAHON Hindustani Radio op zondagavond tussen 20.00 en 21.00 uur via de middengolffrequentie 1566 kHz en DAB+ (kanaal 8A). Ook de uitzendingen via de korte golf blijven gehandhaafd: elke zondagmiddag tussen 14.00 – 15.00 uur via 6005 kHz. Hollands Palet is 24 uur per dag te beluisteren via Internet. Meer informatie via: http://hollandspalet.muurkrant.nl/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.