Hollands Palet ook te ontvangen via DAB+ in regio Vlaardingen

De radiozender Hollands Palet is sinds maandagavond ook te ontvangen via DAB+ in de regio Vlaardingen op kanaal 6B. De omroep maakt gebruik van DAB+-capaciteit van de lokale omroep Omroep Vlaardingen.

Hollands Palet zendt naast de digitale ether (DAB+) in de regio Vlaardingen ook uit via Internet en in een deel van Den Haag via de middengolffrequentie 1485 kHz.

Omroep Vlaardingen

Omroep Vlaardingen zendt sinds begin december uit via DAB+ op kanaal 6B. Hiervoor maakt de lokale omroep gebruik van een experimenteer-vergunning die is afgegeven door het Agentschap Telecom. Niet alleen de lokale omroep van Vlaardingen maakt gebruik van een dergelijke vergunning. Ook in Oost-Groningen, Emmeloord en regio Groenlo zenden lokale omroepen via DAB+ uit met een dergelijke vergunning.

Multiplex

Op het zogenaamde multiplex van Omroep Vlaardingen op kanaal 6B is niet alleen ruimte voor de lokale omroep van Vlaardingen. Naast de lokale omroep van Vlaardingen zijn via dit kanaal ook de lokale omroepen van Barendrecht (Exxact FM), Delft (Stads Radio Delft) en Rijswijk (Feel Good Radio) te ontvangen. Sinds maandagavond is ook de radiozender Hollands Palet te ontvangen.

Programma’s

Holland Palet richt zich op het Nederlandstalig muziekproduct en biedt diverse gepresenteerde programma’s met themamuziek zoals Nederlandse en Vlaamse gospel, Vlaamse muziek, country en het discussieprogramma Discus.

Daarnaast is Hollands Palet als radioprogramma te beluisteren via de Haagse kabelzender Den Haag Totaal en de commerciële radiozender VAHON Hindustani Radio. In de zomermaanden zendt Hollands Palet als radioprogramma ook uit via de korte golf.

Meer informatie over Hollands Palet is te vinden op de website van de radiozender. Meeluisteren via Internet kan hier.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.