Huldiging bekerwinnaar Feyenoord live op FOX Sports en RTV Rijnmond

De huldiging van Feyenoord als winnaar van de 100e KNVB Beker is vandaag live te volgen via FOX Sports en RTV Rijnmond. De huldiging vindt vandaag plaats in De Kuip.

Gewonnen van AZ

Zondag werd AZ in dezelfde Kuip met 0-3 verslagen door Feyenoord in de finale van de 100ste editie van het TOTO KNVB Bekertoernooi. De huldiging vindt plaats in De Kuip omdat de traditionele huldigingslocatie, de Coolsingel, door werkzaamheden niet beschikbaar is. De poorten van de Kuip gaan om 12.30 uur open en de huldiging start om 14.00 uur. Fans die er niet bij kunnen zijn kunnen terecht op FOX Sports en RTV Rijnmond.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports doet vanaf 13.30 uur verslag van de huldiging. FOX Sports-verslaggever Milan van Dongen is maandag vanaf 13.30 uur in Rotterdam om rechtstreeks verslag te doen van de festiviteiten, met commentaar van Leo Oldenburger aan zijn zijde. De huldiging wordt uitgezonden op FOX Sports 1.

FOX Sports 1 is bij veel huishoudens te zien aangezien deze zender bij een aantal aanbieders wordt aangeboden in het basispakket. . Dit is onder anderen bij YoufoneOnline.nlT-Mobile ThuisDelta, en Joyne het geval.

RTV Rijnmond

Ook regionale omroep RTV Rijnmond besteedt vandaag veel aandacht aan de huldiging via TV Rijnmond, Radio Rijnmond en de website van de regionale omroep. De uitzending op RTV Rijnmond begint rond 13.00 uur. TV Rijnmond is te ontvangen via diverse digitale tv-aanbieders en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond is de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.