Huldiging Tom Dumoulin live op radio, televisie en Internet

De huldiging van Giro d’Italia-winnaar Tom Dumoulin is vandaag, woensdag 31 mei, live te volgen op radio en televisie.

Ontknoping

In een zinderende ontknoping schreef Tom Dumoulin als eerste Nederlander afgelopen zondag de Giro d’Italia op zijn naam. Vandaag wordt hij gehuldigd in zijn geboortestad, Maastricht. In de hal van het historische stadhuis worden Dumoulin en zijn Sunweb-ploeg ontvangen door de Maastrichtse burgemeester Annemarie Penn-te Strake. Daarna zal de Giro-winnaar zijn opwachting maken op de Markt in het centrum van de stad, die ongetwijfeld vol zal staan met in het roze gehulde fans.

NPO 1 en NPO Radio 1

De huldiging is vanavond live te zien via NPO 1 tussen 19.04 en 19.52 uur. De uitzending vanuit Maastricht wordt gepresenteerd door Herman van der Zandt. Op de radio is de huldiging te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Edwin Cornelissen verzorgt het verslag vanuit Maastricht. NPO Radio 1 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

L1

Ook de regionale omroep L1 besteedt uitgebreid aandacht aan de huldiging. L1 is woensdag vanaf 18:30 uur rechtstreeks bij de huldiging van Tom Dumoulin, vanaf de Markt in Maastricht. De uitzending duurt tot zeker 20:30 uur. “We doen dat niet alleen op televisie, maar ook live op L1 Facebook.“, aldus de regionale omroep L1TV is via vrijwel alle digitale televisiepakketten te bekijken en via Internet. 

Op L1 Radio is de huldiging ook te volgen bij Dennis en Tim die tot 20:00 uur doorgaan. L1 Radio is te ontvangen in de regio Limburg via FM, DAB+ en landelijk via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: