ICE Radio live vanuit de Veronica Replicastudio

De online radiozender ICE Radio zendt vandaag, zaterdag 6 januari, live uit vanaf de oude Radio Veronica Studio Replica Laapersveld. De uitzendingen zijn nog tot 22.00 uurte horen.

Nagebouwde studio

Tot 22:00 maken de presentatoren van ICE Radio hun eerste show in de nagebouwde studio uit de jaren negentig. Die is volledig analoog wat betekent dat de dj’s alleen muziek kunnen draaien vanaf vinyl of cd. Ieder uur zijn er twee andere dj’s te horen. Dat zijn verrassende combinaties want vaak hebben ze nog nooit samen een programma gemaakt.

DJ’s

De dag wordt geopend door een van de initiatiefnemers van de Replicastudio: Dennis van Benthem. Hij en een paar vrienden bouwden de studio zo dat hij tot in detail is gekopieerd. De dag wordt afgesloten met een door de dj’s samengestelde lijst met plaatjes uit de tijd dat de echte Veronicastudio werd gebruikt: de jaren tachtig en negentig.

ICE Radio

De online radiozender ICE Radio is op 8 oktober van het vorig jaar van start gegaan. Op de radiozender zijn programma’s te horen van DJ’s als Jeroen Drogt, Richard Pflug, Bert Burggraaf, André Dortmont, Barend Henselmans, Koos & Frank, Hans Hogendoorn, Martin van Golen, Martien Groenendijk, Melle Tuik, Martijn Richters, Jurgen van den Berg, Luc van Rooij en Nick van Gils.

Ice Radio is eenvoudig te beluisteren via Internet en TuneIn. Meer informatie via de website van de radiozender.

Sociale media:

https://www.facebook.com/iceradiothealternative/posts/1726114527438565