Jack van Gelder presenteert eenmalig ochtendshow op Radio 10

Ziggo Sport-presentator Jack van Gelder presenteert vandaag, dinsdag 25, april tussen 08.00 uur en 09.00 uur zijn eigen radioshow ‘Goeiemorgen Jack’ op Radio 10.

Muziekshow

Jack van Gelder vertelde onlangs in ‘Goeiemorgen Lex’ dat hij graag een eigen muziekshow wil maken. Lex besloot daarop om eenmalig zijn programma aan hem over te dragen. ‘Goeiemorgen Jack’ staat een uur lang in het teken van de meest favoriete hits van Van Gelder.

“Grote passie”

Van Gelder: “Muziek is een grote passie voor mij en raakt me heel diep. Ik vind het dan ook geweldig dat ik de unieke kans krijg om deze passie met luisteraars van Radio 10 te delen in een eigen muziekprogramma. Ik kijk er enorm naar uit!”

“Verdient meer tijd en ruimte”

Radio 10-dj Lex Gaarthuis: “Toen ik Jack in de ochtendshow op Radio 10 sprak, was ik echt onder de indruk van de passie waarmee hij over muziek praatte. Dat verdient volgens mij meer tijd en ruimte en dat vond Jack gelukkig ook een goed idee. Ik draag graag mijn programma aan Jack over en wens hem onwijs veel succes en vooral plezier!”

Luisteren

‘Goeiemorgen Lex’ is iedere maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 10.00 uur te horen op Radio 10. De radiozender is in vrijwel heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: