Joey Hereman krijgt middagshow bij Joy Radio

Vanaf 6 maart presenteert Joey Hereman de middagshow op de regionale commerciële radiozender Joy Radio. Dit heeft de radiozender vandaag bekend gemaakt.

Carrière

Joey begon zijn radiocarriere bij de lokale omroep van Sneek en is later actief geweest als DJ voor de radiozenders 3FM, Yorin FM/CAZ! en Radio 538. Hereman is ook actief geweest op televisie. In 2011 presenteert hij voor de KRO/Zapp op Nederland 3 De Making Of Razend. en hij heeft De Making Of Spijt gepresenteerd.

Eigen videobedrijf

“Na Radio 538 ben ik fulltime radio en tv commercials gaan inspreken en ben ik mijn eigen videobedrijf gestart. Na 7 jaar geen radio te hebben gemaakt, mag ik bij Joy Radio aan de slag om de middagshow te doen! Super! Een station met een uniek format; de klappers uit de 90’s afgewisseld met de hits van nu!”, aldus Hereman in een persbericht.

“Puntjes op de i”

Wat de middagshow moet uitstralen weet Joey al: “Ik ben de laatste puntjes op de i aan het zetten maar het moet vooral een gezellige en actuele show worden waar je je thuis voelt met af en toe een lach waarbij interactiviteit met de luisteraar voor opstaat.”, aldus Joey.

Luisteren

Joey is vanaf maandag 6 maart 2017 maandag- tot en met vrijdagmiddag te beluisteren van 15.00-18.00 uur op Joy Radio. Joy Radio is in delen van Noord en Oost Nederland te ontvangen via FM en DAB+ en is te beluisteren via Internet.