videoland

John van den Heuvel maakt docu ‘Moorddossier Holleeder’ voor Videoland

Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft voor Videoland een speciale documentaire gemaakt met de titel’Moorddossier Holleeder’. De documentaire is vanaf 23 januari te zien op de streamingdienst van RTL.

Vijf moorden

Het langlopende proces tegen Willem Holleeder is gisteren hervat in de rechtbank in Amsterdam. Holleeder staat op dit moment terecht voor vijf verschillende moorden en één geval van doodslag. Exclusief voor de Videolanddocumentaire ‘Moorddossier Holleeder’ onthullen nabestaanden aan misdaadverslaggever John van den Heuvel de afgelopen maanden hun diepste gevoelens en emoties over de moorden op hun geliefden.

Sonja

Voor de allereerste keer doet Sonja Holleeder voor de camera háár verhaal over leven met Cor van Hout, twee moordpogingen en de uiteindelijk fatale aanslag. Ook April van der Bijl – dochter van Thomas van der Bijl – en Ferry de Kok, een goede vriend van John Mieremet, vertellen openhartig over de moorden, die hun levens ingrijpend hebben veranderd.

“Geen droge feiten”

John van den Heuvel over ‘Moorddossier Holleeder’: “In de strafzaak tegen Holleeder gaat het natuurlijk vooral om droge feiten en de juridische onderbouwing van de bewijzen. Deze documentaire toont juist hoeveel leed de moorden tot op de dag van vandaag veroorzaken bij vrienden en nabestaanden.

Videoland Docu’s

Op de streamingdienst van RTL zijn ook eerdere documentaires die gemaakt zijn door Van den Heuvel te zien zoals Narcostaat, De Ontvoering Van Gerrit Jan Heijn en Motorbendes Onder Vuur en

Sociale media:

https://www.facebook.com/VideolandOnDemandcom/videos/2302163653168710/