Joyne start met doorgifte Ziggo Sport Voetbal, Racing en Golf

De satellietaanbieder Joyne start per morgen, maandag 23 juli, met het aanbieden van de drie Ziggo Sport-themakanalen Ziggo Sport Voetbal, Racing en Golf.

Joyne

De aanbieder van satelliettelevisie startte op 13 april jl. met het uitzenden van Ziggo Sport Select. Abonnementen op Ziggo Sport kosten voor Joyne-abonnees 15 euro per maand extra. Het was eigenlijk de bedoeling de drie themazenders van Ziggo Sport vorige maand toe te voegen.

Met de start van de drie Ziggo Sport-zenders, krijgen Ziggo Sport abonnees van Joyne ook toegang tot Ziggo Sport Go waarmee ook Ziggo Sport Extra 1 en 2 te zien zijn.

FOX Sport

Toegang tot Fox Sports Go, waartoe Joyne Basis abonnees toegang verkrijgen met betrekking tot het Eredivisie-deel (Fox Sports 1-2-3), laat nog op zich wachten. De verwachting is dat spoedig ook bij deze aanbieder, Fox Sports 2 zal worden uitgezonden op de plek van Fox Sports 5 de tot het international-deel van Joyne behoort.

Exclusief

Ziggo Sport Racing en Fox Sports 3 worden op satelliet alleen door Joyne aangeboden. Naaste concurrent op het gebied van satelliettelevisie in Nederland, Canal Digitaal, biedt op haar beurt dan weer Fox Sports 4 international.

Erotiekaanbod

Eerder deze week voerde de aanbieder van satelliettelevisie een aantal wijzigingen door in haar aanbod van erotiekzenders. Zo zijn de televisiezenders Penthouse HD 1 en Meiden van Holland nu 24 uur per dag te zien bij de aanbieder.