Jubileumuitzending ‘De Frank en Vrijdag Show’ op Radio 538

Het 538-programma ‘De Frank en Vrijdag Show’ bestaat vijf jaar en dat wordt vandaag gevierd op Radio 538 met een jubileumuitzending.

Terugblik

Samen met sidekick Jelte van der Goot en huispianist Albert blikt 538-dj Frank Dane terug op verschillende hoogtepunten uit de afgelopen jaren en ontvangen zij bekende vrienden van de show. De feestelijke jubileumuitzending is vandaag, vrijdag 15 september, tussen 18.00 en 21.00 uur te beluisteren.

2012

In september 2012 startte ‘De Frank en Vrijdag Show’ op Radio 538 en groeide al snel uit tot het best beluisterde programma op vrijdagavond. Wekelijks ontvangt Frank Dane bekende vrienden in zijn programma, laat hij het aanwezige studiopubliek beslissen of luisteraars een gratis maaltijd ontvangen en proberen Frank en Jelte te raden welke Mystery BN-er er aan de telefoon hangt.

“Achtbaan van mooie momenten”

538-dj Frank Dane: “De show is al vijf jaar een achtbaan van mooie momenten. Ik ben zo trots op alle gasten die langs wilden komen zoals Ed Sheeran die speciaal voor mij een liedje speelde. Ook hebben we op de gekste plekken uitgezonden. Vanuit een onderzeeboot, tijdens een show van Armin van Buuren en het jacht van Gert Verhulst. Vaak moet ik mij tijdens de uitzending in m’n armen knijpen, omdat ik niet kan geloven wat we nu weer doen. Vrijdag 15 september wordt ook zo’n uitzending. We gaan groot vieren dat we vijf jaar bestaan! Al weet ik nog niet precies hoe en wat, want het wordt een grote verrassing.

Vrijdagavond

De Frank en Vrijdag Show wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 18.00 en 21.00 uur op Radio 538 en te zien op TV 538 en 538.nl. Radio 538 zelf is landelijk te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.