Justin Bieber vervangt Adele op Sky Radio’s pop-up zender

Via een speciale online radiozender van Sky Radio staat sinds kort alle muziek van Justin Bieber centraal. Via de pop-up zender van Sky Radio staat gedurende een bepaalde periode één artiest centraal.

Bieber vervangt Adele

Justin Bieber vervangt hiermee zangeres Adele, die sinds eind juli te horen was op de speciale radiozender. “Via deze online stream hoor je de mooiste, beste en meest unieke opnames van Justin Bieber. Natuurlijk hoor je hier de grootste hits, maar ook materiaal van hem dat je minder vaak op de radio hoort”, aldus de radiozender.

Eén artiest

De pop-up playlist, zoals van Justin Bieber, richt zich voor bepaalde periode op één artiest, afhankelijk van de actualiteit. Naast de grootste hits zijn onder andere concertregistraties en niet eerder uitgezonden materiaal te horen van de artiest.

Uniek

Uunco Cerfontaine, Station Director bij de radiozender: “Deze pop-up playlist is dynamisch en daarmee uniek. Op ieder moment kan het online station worden aangepast aan de actualiteit.”, aldus Cerfontaine eerder over de radiozender. De komst van Bieber op de radiozender is niet geheel toevallig. Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat het idool voor twee concerten in de GelreDome in Arnhem.

Online radiozenders

Naast Sky Radio 101 FM biedt het non-stop muziekstation in totaal 13 online stations: Non-stop Bieber, Running Hits Starter, Running Hits Gevorderd, Running Hits Expert, Running Hits Stretch & Relax, Hits, SummerHits, Lounge, LoveSongs, 80’s, 90’s, 00’s en Christmas.

DAB+

Daarnaast biedt de radiozender via DAB+ (kanaal 11C) en Internet ook de non-stop themazender Hits. Sky Radio zelf is via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en Internet te ontvangen. De radiozenders van Sky Radio zijn te beluisteren via de website, de app en daarnaast ook via een speciale pagina op deze website.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.