Sky Radio start online pop-up radiostation ‘non-stop Adele’

Sky Radio heeft haar aanbod van online radiostations uitgebreid met een zogenaamde ‘pop-up playlist’. Dit substation richt zich voor een bepaalde periode op één artiest of thema, gekoppeld
aan de actualiteit.

‘Non-stop Adele’

De radiozender trapt af met ‘non-stop Adele’, waarmee de playlist 24/7 in het teken staat van dé wereldster van dit moment. Naast haar grootste hits zijn onder andere concertregistraties en niet eerder uitgezonden materiaal te horen op het non-stop Adele station.

Uunco Cerfontaine, Station Director bij de radiozender: “Deze pop-up playlist is dynamisch en daarmee uniek. Op ieder moment kan het online station worden aangepast aan de actualiteit. We starten met Adele, favoriet bij onze luisteraars en met haar actuele tour succesvoller dan ieder ander.” Het is niet duidelijk hoe lang ‘non-stop Adele’ te horen blijft als online radiozender.

Online radiozenders

Naast Sky Radio 101 FM biedt het non-stop muziekstation in totaal 13 online stations: Non-stop Adele, Running Hits Starter, Running Hits Gevorderd, Running Hits Expert, Running Hits Stretch & Relax, Hits, SummerHits, Lounge, LoveSongs, 80’s, 90’s, 00’s en Christmas.

Daarnaast biedt de radiozender via DAB+ (kanaal 11C) en Internet ook de non-stop themazender Hits. Sky Radio zelf is via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en Internet te ontvangen.

De radiozenders van Sky Radio zijn te beluisteren via de website, de app en daarnaast ook via een speciale pagina op deze website.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.