Kabelaar Delta heeft akkoord met FOX Sports

deltaNa Ziggo, UPC en Canal Digitaal heeft ook de Zeelandse kabelaar Delta een overeenkomst gesloten met de sportzender FOX Sports.  Delta zal vijf kanalen van FOX Sports gaan doorgeven waarbij er twee in HD-kwaliteit worden doorgegeven.

Zowel het eerste kanaal van FOX Sports Eredivisie als die van FOX Sports International komen in HD-beeldkwaliteit beschikbaar.

De kanalen van FOX Sports Eredivisie zijn bij DELTA DIGITALE TV te vinden op de kanaalnummers 421, 423 en 425. FOX Sports 1 Eredivisie HD is te vinden op kanaal 431. Klanten van DELTA met een abonnement op Eredivisie Live hoeven niets te doen. De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.

DELTA hanteert de adviesprijzen die FOX Sports eerder bekend maakte. Een abonnement op FOX Sports Eredivisie gaat per 1 oktober € 17,95 per maand kosten. FOX Sports International gaat € 11,95 kosten en het combi-pakket FOX Sports € 24,95. Tot eind 2013 geldt voor het combi-pakket FOX Sports een tijdelijk introductietarief van € 19,95 per maand.

Ook FOX te zien bij Delta, maar op kanaal 13
Naast de kanalen van FOX Sports voegt DELTA per 1 augustus ook het nieuwe kanaal FOX toe aan het digitale zenderaanbod. De programmering van dit nieuwe kanaal bevat voornamelijk sport, series en films voor een breed publiek. FOX is te ontvangen via kanaal 13. FOX wordt toegevoegd aan het digitale Standaardpakket en is daardoor gratis te ontvangen voor alle digitale televisieklanten van DELTA.  De slogan van FOX wordt overigens FOX op 11 waarbij deze voorkeuze wel wordt toegepast bij de kabelaars Ziggo en UPC. Bij Delta is FOX dus te zien op kanaal 13.