Kabelaar Delta heeft nieuwe overeenkomst met FOX Sports

De Zeeuwse televisie-aanbieder Delta heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met FOX Sports. Dit maakte de aanbieder vandaag bekend. Delta was nog één van de aanbieders die tot op heden geen nieuw contract had gesloten met de sportzender.

“Voetbal kijken goedkoper”

Volgens Delta wordt “voetbal kijken goedkoper en daardoor aantrekkelijker voor een breder publiek.”. De aanbieder waarborgt tevens de keuzevrijheid van de klanten door niet te kiezen voor de optie om de FOX Sports kanalen op te nemen in het basispakket. De Zeeuwse kabelaar is met het nieuwe aanbod de goedkoopste aanbieder van de sportzender kanalen buiten het basispakket, aldus de aanbieder in een persbericht.

Mening peilen

De afgelopen weken heeft de kabelaar gepeild bij een deel van zijn klanten welke wensen er zijn ten aanzien van de FOX Sports kanalen. “Mede op basis van deze informatie heeft Delta een passend aanbod weten te realiseren”, aldus het persbericht. Het nieuwe aanbod bestaat uit verschillende pakketten.

FOX Sports Eredivisie 1 als los pakket

Nieuw is dat klanten voor 4,95 euro per maand naar de populairste live wedstrijden van de eredivisie kijken via het hoofdkanaal FOX Sports 1. Voor 6,95 euro per maand (voorheen 17,95 euro) kijkt de klant naar alle live wedstrijden van de eredivisie via de kanalen 1, 3 en 5. Het pakket “Compleet” (met ook internationaal voetbal) gaat 13,95 euro per maand kosten (was 24,95 euro). Het zogenaamde Delta Sportpakket gaat vanaf nu 22,95 euro per maand kosten (was 29,95 euro per maand). Het Delta Sportpakket bevat alle zenders van FOX Sports en Ziggo Sport Totaal. Overigens moet voor een aantal abonnementsvormen een jaarcontract worden aangegaan. Daarnaast geeft de kabelaar slechts twee kanalen van de sportzender in HD-kwaliteit door.

Overeenkomst

Deze week werd al bekend dat ook kabelaar SKP uit Pijnacker en Kabeltex uit Texel een een overeenkomst hebben gesloten met de sportzender. Niet alle aanbieders konden het eens worden met FOX Sports. Zo besloten Tele 2 en CAI Harderwijk de doorgifte te op korte termijn te staken. Alle artikelen van Mediamagazine over FOX Sports en de problematiek rond de doorgifte van de zender van de afgelopen weken vind je hier.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.