Kabelaar SKV verhoogt abonnementsprijzen per september

Met ingang van 1 september verhoogt telecombedrijf SKV uit Veendam haar tarieven. De meeste tarieven gaat met ongeveer 1 euro omhoog.

Genoodzaakt

SKV geeft aan dat de verhoging van de abonnementsprijzen nodig is doordat programma aanbieders en andere leveranciers de tarieven hebben gewijzigd. “Hierdoor zijn ook wij genoodzaakt een aantal tarieven aan te passen”, aldus Stichting Kabelnet Veendam (SKV).

Prijsverhoging

Het basispakket RTV Basis gaat vanaf 1 september 17,50 euro kosten, nu is dan nog 16,25 euro. Ook het Alles-in-1-instapabonnement gaat in prijs omhoog: van € 42,25 naar € 43,25 . Wel zullen de kosten voor een upgrade in de Internetsnelheid omlaag gaan. Betaalt men bijvoorbeeld momenteel nog € 15,00 voor een upgrade naar 600 MB/sec, zal dit vanaf 1 september nog maar € 13,00 kosten. Ook de alles-in-1-pakketten Compleet en Extra gaan één euro in prijs omhoog.

Film1 / Ziggo Sport Totaal

Ook voor een abonnement op de betaalzenders Film 1 en Ziggo Sport Totaal gaat vanaf 1 september een hoger maandtarief gelden. Zowel Film 1 als Ziggo Sport Totaal gaan vanaf 1 september 14,00 euro in de maand kosten. Momenteel is dat nog 13,65 euro per maand.

Vorig jaar

Vorig jaar werd in september ook een prijsverhoging doorgevoerd. Toen werd de prijs van het basispakket verhoogd van 15,25 euro naar 16,25 euro. Ook toen was de argumentatie dat de programma aanbieders de tarieven hadden verhoogd.

Een overzicht van alle tarieven zoals die per 1 september gaan gelden zijn hier te vinden.