Kampioensduel Eredivisie PSV-Ajax live op radio en televisie

Vanmiddag wordt de topper in de Eredivisie PSV-Ajax gespeeld. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Belangen

De wedstrijd tussen de nummer 1 en de nummer 2 uit de Eredivisie is van groot belang voor beide ploegen. Wanneer PSV de wedstrijd wint is de club uit Eindhoven kampioen. Ajax zal er dus alles aan doen om een kampioenschap van PSV te voorkomen. De wedstrijd begint om 16.45 uur en is uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet.

FOX Sports

De wedstrijd PSV-Ajax is live te volgen via sportzender FOX Sports. De wedstrijd is om 16.45 uur live te zien op FOX Sports Eredivisie 1. Op kanaal 5 zie je vanaf 15.45 uur een uitgebreide voorbeschouwing op PSV – Ajax. Jan Joost van Gangelen blikt in Eindhoven vooruit met onder andere Guus Hiddink en Kenneth Perez.

Dagpas

Liefhebbers die geen abonnee zijn van FOX Sports kunnen via bijvoorbeeld hun provider Ziggo of KPN een dagpas bestellen. Bij televisie-aanbieder Kabelnoord is de wedstrijd PSV-Ajax vandaag gratis te zien voor alle abonnee’s met digitale televisie.

Internet

De wedstrijd is online te volgen via de website van FOX Sports en de app FOX Sports Go. “Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account. Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen.”, aldus FOX Sports.

Virtual Reality

Verder kunnen abonnees van Fox Sports de wedstrijd in virtual reality rechtstreeks volgen op online-kanaal Fox Sports 7.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd integraal te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu doen live verslag vanuit Eindhoven. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

De regionale omroep NH uit Noord-Holland doet ook live verslag van de wedstrijd vanuit Eindhoven. NH Radio is in Noord-Holland te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Brabant

Ook de regionale omroep Omroep Brabant besteedt veel aandacht aan de wedstrijd PSV-Ajax. Er is een radioverslag te horen in het programma Sportlunch op Omroep Brabant radio. Mocht PSV winnen en dus kampioen zijn dan is er op televisie een liveverslag te zien vanaf het Stratumseind in Eindhoven.

Mocht PSV zondag voor de 24e keer de landstitel behalen, dan zijn de feestelijkheden op maandag ook live te volgen op de regionale omroep.

Studio040

De lokale omroep van Eindhoven, Studio040, doet ook live verslag van de wedstijd PSV-Ajax in een uitzending van 040Sport. Studio040 is in de regio Eindhoven te ontvangen via FM, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NOS Studio Sport

In het programma Studio Sport is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd. De uitzending is te zien op NPO 1.