Kazachstan – Nederland live op radio, televisie en Internet

Vanavond staat de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd Kazachstan – Nederland op het programma. De wedstrijd wordt live uitgezonden door de NOS op radio en televisie.

Laatste strohalm

Het wordt erop of eronder voor het Oranje onder leiding van bondscoach Danny Blind. Concurrent Turkije moet punten laten liggen, terwijl Nederland tegen Kazachstan uit en Tsjechië thuis (dinsdag 13 oktober) geen misstappen mag maken. Beide duels zijn van het eerste tot en met het laatste fluitsignaal live te volgen bij de NOS via radio, televisie en Internet.

Jeroen Stekelenburg

Nieuw is dat Jeroen Stekelenburg de rol van Jack van Gelder overneemt in de televisie-uitzendingen rondom de wedstrijden van Oranje. Stekelenburg spreekt vooraf en achteraf met de bondscoach en na afloop zal hij bovendien in de catacomben van het stadion met enkele spelers de wedstrijd nabeschouwen.

Televisie

De wedstrijd Kazachstan – Nederland wordt vanavond om 18.00 uur afgetrapt en is te zien op NPO 1 en de website van de NOS.Tom Egbers neemt als vanouds de centrale presentatie voor zijn rekening. En voor de analyse wordt hij bijgestaan door de ex-internationals Youri Mulder en Pierre van Hooijdonk. De uitzending op NPO1 begint om 17.15 uur. Het commentaar bij de wedstrijd op televisie is in handen van Jeroen Elshoff.

Radio

Via NPO Radio 1 is de wedstrijd live te volgen in een extra uitzending van NOS Langs de Lijn. Tijdens deze wedstrijd zal niet meer het vertrouwde stemgeluid van Jack van Gelder te horen zijn aangezien hij sinds kort bij de betaalzender Sport1 werkt. Jeroen Grueter en Arno Vermeulen zullen voor NOS Langs de Lijn het commentaar verzorgen bij de wedstrijd Kazachstan – Nederland. De uitzending begint om 17.10 uur en duurt tot 23.00 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12C), alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.