Kerst: Sky Radio brengt Christmas Top 101, Qmusic de Q-Christmas 25

Vandaag zenden Sky Radio en Qmusic hun lijstjes met kerstmuziek uit. Sky Radio doet dit met de Christmas Top 101 en Qmusic met de Q-Christmas 25.

Sky Radio

Traditiegetrouw komt de radiozender Sky Radio ook dit jaar ook weer met de Christmas Top 101. De lijst bevat de beste kersthits gekozen door de luisteraars. De lijst wordt vandaag, vrijdag 21 december, uitgezonden tussen 09.00 tot 17.00 uur uit. De lijst wordt herhaald op Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december, tussen 12-18 uur.

Kerstmuziek

Aan kerstmuziek geen gebrek op Sky Radio want de radiozender brengt tot en met Tweede Kerstdag veel kerstmuziek. Via Internet is zelfs het gehele jaar de beste kerstmuziek te horen op een speciaal themakanaal Sky Radio Xmas. Deze radiozender is tijdelijk ook in de digitale ether (DAB+) te horen. Om het kerstgevoel nog beter te laten leven rijdt er in Amsterdam en Rotterdam een speciale kersttram rond van de radiozender.

Qmusic

Radiozender Qmusic brengt vandaag de Q-Christmas 25. Ook deze lijst is samengesteld door de luisteraar van de radiozender. De lijst is vandaag, vrijdag 21 december,  te horen tussen 16-18 uur. “We herhalen de lijst ook nog tijdens de Kerstdagen zelf, op 24, 25 en 26 december, zodat je ook tijdens je kerstontbijt en kerstdiner de juiste muziek van Q krijgt!“, aldus de radiozender. Via de website van de radiozender is tijdelijk de radiozender Qmusic Christmas te beluisteren.