Kickboksen: GLORY 55 live op SBS6 en Internet

Vannacht is het kickboksevenement GLORY55 live te volgen via SBS6 en de website van Veronica. Hiermee is GLORY 55 het eerste GLORY-evenement dat wordt uitgezonden door een televisiezender van Talpa Network. Het evenement komt in de nacht van vrijdag op zaterdag live vanuit New York.

Talpa

Voorheen lagen de uitzendrechten van GLORY bij Ziggo Sport. Met ingang van dit evenement zal het de competitie te zien zijn bij Talpa Network. GLORY is ’s werelds grootste kickboksorganisatie en heeft populaire vechters zoals de Nederlanders Rico Verhoeven en Robin van Roosmalen onder contract staan.

De overeenkomst omvat uitzendingen van elk event (de genummerde events en de SuperFight Series), evenals shoulder programming en het uitzenden van een frequent magazine waarbij Veronica gebruik kan maken van het rijke archief van de kickboksorganisatie.

Kampioen

Tijdens dit evenement in New York gaat kampioen middengewicht Alex ‘Po Atan’ Pereira (27-6, 17 KO’s) geconfronteerd worden met de als nummer 1-gerangschikte Yousri Belgaroui (24-4, 12) KO’s) voor het titelgevecht. Het zal de derde ontmoeting zijn tussen de twee, die 1-1 staan na hun reeks eerdere ontmoetingen. Nu, net iets meer dan zes maanden na hun heftige ontmoeting in december, zijn de twee op weg om vrijdag de confrontatie opnieuw aan te gaan tijdens het evenement in New York.

New York

GLORY 55 vindt plaats in het Hulu Theatre in Madison Square Garden op vrijdag 20 juli. Het wordt vanaf 03.30 uur Nederlandse tijd live uitgezonden op SBS6 en
de website Veronicatv.nl. Op zaterdag 21 juli is er vanaf 23.00 uur een samenvatting te zien op Veronica. De overige wedstrijden van de competitie zullen voornamelijk te zien zijn op Veronica.

Sociale media: