Kieft vervangt Advocaat als Champions League-analist bij Veronica

Wim Kieft vervangt Dick Advocaat als Champions League-analist bij televisiezender Veronica. Dit heeft Veronica vandaag bekend gemaakt.

Feyenoord

Dick Advocaat wordt de nieuwe trainer van Feyenoord en zal voorlopig stoppen als analist bij de Champions League-uitzendingen van Veronica. “Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan, maar vanuit Feyenoord is de wens neergelegd of ik wil stoppen met mijn tv-werkzaamheden,” vertelt Advocaat tegenover het Algemeen Dagblad. De nieuwe trainer van Feyenoord geeft wel bij Veronica Inside aan dat hij mogelijk volgend seizoen weer aanschuift aan het bureau van Wilfred Genee. Wim Kieft wordt zijn opvolger.

Per direct

Wim Kieft neemt per direct de rol over van Dick Advocaat als analist van de Champions League-uitzendingen bij Veronica. Wim Kieft vormt op dinsdagen al een vast Champions League-trio met Hélène Hendriks en Johan Derksen, maar zal vanaf nu ook op woensdagen ingezet worden als analist. Dat betekent dat er een nieuw Champions League-trio ontstaat: Wilfred Genee, René van der Gijp en Wim Kieft.