Kijkcijfers: Meer dan 5 miljoen kijkers voor De Luizenmoeder

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder heeft uiteindelijk meer dan 5 miljoen kijkers getrokken. Hierbij zijn naast de 3,9 miljoen kijkers die de comedy zondagavond op NPO 3 zagen nu ook meer dan een miljoen kijkers toegevoegd die de eerste aflevering van dit seizoen deze week alsnog hebben gezien.

Kijkcijfers

Met meer dan 5 miljoen kijkers is het de best bekeken aflevering van De Luizenmoeder ooit. Met dit aantal kijkers behaalde de comedyserie van AVROTROS een marktaandeel van 50,3 procent en een kijkdichtheid van 32,2 procent. Net NOS Journaal van 20.00 uur bereikte die zondagavond 2,6 miljoen kijkers.

Uitgesteld kijken

Stichting Kijkonderzoek (SKO) meet tot een week na de uitzending via de lineaire televisie ook het aantal kijkers dat via uitgesteld kijken (zoals NPO Start, Ziggo Replay TV) naar een programma keek. Vandaag maakte Stichting Kijkonderzoek bekend dat er deze week meer dan een miljoen keer naar de serie gekeken is.

Kijken

Vanavond om 20.30 uur is de tweede aflevering te zien van de serie op NPO 3. In deze aflevering gaat basisschool De Klimop op zoek naar een vervanger voor juf Helma. De eerste aflevering met de titel ‘Safety First’ kan hier worden bekeken.

Sociale media: