Klassieker Ajax-Feyenoord live op radio, televisie en Internet

De voetbalklassieker Ajax-Feyenoord is zondagmiddag live te volgen op radio, televisie en Internet.

Klassieker

In de Johan Cruijff ArenA wordt er zondag om 16.45 uur afgetrapt voor de voetbalklassieker tussen Ajax uit Amsterdam en Feyenoord uit Rotterdam. Het verschil tussen de beide clubs is drie punten dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

Televisie

De wedstrijd is vanaf 16.45 uur live te volgen via ESPN. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint al om 14.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien bij de sportzender.

ESPN is bij veel aanbieders opgenomen in het digitale basispakket. Bij Ziggo is dit hoofdkanaal sinds deze week geen onderdeel meer van het digitale basispakket. Abonnees bij Ziggo kunnen de wedstrijd zien via een aanvullend televisiepakket of de aanschaf van een zogenaamde dagpas. De wedstrijd is online te zien via de dienst ESPN Watch.

Radio

De wedstrijd is zondagmiddag ook live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ook de regionale omroep Radio Rijnmond zendt wedstrijd live uit in een uitzending van Radio Rijnmond Sport. De radiozender is te beluisteren in de Randstad via FM en DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Daarnaast is de wedstrijd ook te volgen via Ajax Radio dat onder andere te beluisteren is via JUKE.

Samenvatting

Op NPO 1 is vanaf 19.00 uur een samenvatting van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord te zien in NOS Studio Sport.