Klassieker Feyenoord-Ajax live op radio en tv

De klassieker in de Eredivisie tussen Feyenoord en Ajax is vanmiddag live te volgen op radio en televisie.

Klassieker

De wedstrijd tussen Feyenoord uit Rotterdam en Ajax uit Amsterdam wordt nog altijd als de voetbalklassieker in Nederland gezien. Gezien de stand op de ranglijst is de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip vanmiddag een zeer interessante editie van de klassieker. Feyenoord staat aan kop van de Eredivisie en heeft na het spelen van 9 wedstrijden nog geen verliespunten opgelopen. Ajax staat op een tweede positie in de Eredivisie op vijf punten achterstand. Beide clubs kunnen dus goede zaken doen vanmiddag. Beide clubs kwamen donderdag nog in actie tijdens de Europa League.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports zendt de klassieker tussen Feyenoord en Ajax vanmiddag live uit op televisie. De voorbeschouwing begint rond 14.20 uur en de wedstrijd zelf om 14.30 uur. De wedstrijd is te zien op FOX Sports Eredivisie 1. Om 12.30 uur is ook de Gelderse derby tussen NEC uit Nijmegen en Vitesse uit Arnhem te zien via FOX Sports.

NPO 1

Een samenvatting van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax is vanavond rond 19.00 uur te zien via NOS Studio Sport op NPO 1. Daarnaast is er ook aandacht voor de wedstrijden NEC – Vitesse, FC Groningen – AZ en sc Heerenveen – Heracles Almelo.

NPO Radio 1

Via de radio is er een live-verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Het verslag vanuit de Kuip is in handen van Frank Wielaard en Arman Avsaroglu. In deze uitzending, die gepresenteerd wordt door Henry Schut en Hugo Borst ook aandacht voor alle andere live-wedstrijden in de Eredivisie op zondagmiddag. NPO Radio 1 is te ontvangen in heel Nederland via FM, DAB+ en alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond en NH

Ook via de regionale radiozenders Radio Rijnmond en NH is er volop aandacht voor de klassieker. Beide regionale omroepen zenden de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax live uit. De regionale omroepen zijn in hun regio te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.