Klassieker Feyenoord-Ajax live op radio en tv

voetbalVandaag staat de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax op het programma. De wedstrijd die gespeelde wordt in de Rotterdamse Kuip is live te volgen op radio en televisie.

Eredivisie Live
De betaalzender Eredivisie Live start om 11.00 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijd Feyenoord-Ajax. Speciale gast tijdens de uitzending is de oud Feyenoord-spits John  Guidetti. Betaalzender Eredivisie Live maakt in de Rotterdamse Kuip ook gebruik van de speciale Eaglecam. De Eaglecam zorgt voor spectaculaire beelden met behulp van een vliegende camera, die met tien meter per seconde door het stadion zweeft. Het is pas de tweede keer dat de Eaglecam bij een wedstrijd uit de Eredivisie aanwezig is. Speciaal aan de registratie in De Kuip is bovendien dat de camera nog hoger kan vliegen dankzij een alternatieve ophanging aan de stadionlampen.

Radio1
NOS Langs de Lijn zendt de klassieker live uit op Radio 1. De uitzending begint om 12.15 uur. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Bas Ticheler en Ronald van der Geer . Radio 1 is ook te beluisteren via Internet. De livestream vind je hier 

Radio Rijnmond
Ook de regionale omroep Radio Rijnmond, tevens mediapartner van Feyenoord, zendt de wedstrijd live uiit. Het duel tussen de “aartsrivalen” is live te volgen op Radio Rijnmond. Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel doen verslag vanuit De Kuip. Radio Rijnmond is in de regio Rotterdam te ontvangen via 93,4 MHz en via Internet.