‘Klassieker’ live bij Radio 1, Radio Rijnmond en RTVNH

radioZowel NPO Radio 1 als de regionale omroepen Radio Rijnmond en RTV Noord-Holland (RTV NH) brengen de voetbalklassieker Ajax – Feyenoord live op de radio.  De wedstrijd begint om 12.30 uur en is naast het live-verslag bij FOX Sports ook live te volgen via diverse radiozenders.

NPO Radio 1
NPO Radio 1 doet dat in een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn die van 12.15 uur tot 18.00 uur duurt. Centrale presentatie in handen van Henry Schut en Hugo Borst. De wedstrijd Ajax-Feyenoord die om 12.30 uur begint wordt op de radio gebracht door Andy Houtkamp en Ronald van der Geer. NPO Radio 1 is landelijke te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond
Ook de regionale omroep Radio Rijnmond brengt de Ajax-Feyenoord uitgebreid op de radio. Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel doen vanaf 12.30 uur verslag van de klassieker. Radio Rijnmond is in een groot deel van Zuid-Holland te ontvangen via 93.4 MHz in de ether, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

RTV NH
De regionale omroep RTV NH uit Noord-Holland is ook aanwezig bij de klassieker in Amsterdam. Verslaggever Rob Wanst meldt zich vanaf 12.30 uur in het radioprogramma NH Leeft en is vanaf 13.00 uur te horen NH Sport. RTV NH is in Noord-Holland te ontvangen via de ether, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.