KNVB Beker: Feyenoord-Ajax live op FOX en FOX Sports

De wedstrijd voor de KNVB Beker tussen Feyenoord en Ajax is vanavond live te volgen op FOX en FOX Sports. Daarnaast is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1, Radio Rijnmond en NH Radio.

Beker

Deze week worden de halve finales gespeeld in de TOTO KNVB Beker. Vanavond staat het duel Feyenoord-Ajax op het programma. Donderdag wordt de andere halve finale afgewerkt: Willem II-AZ. Op beide avonden begint de wedstrijd om 20.45 uur. De wedstrijden zijn live te volgen via televisie en radio.

FOX

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax is vanavond live te zien op televisiezender FOX. Deze televisiezender wordt bij vrijwel alle tv-aanbieders aangeboden in het digitale basispakket. Zo is de zender bij Ziggo te zien op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14. Donderdag is via deze zender ook Willem II – AZ te zien.

FOX Sports

De wedstrijden in de halve finale van de KNVB Beker zijn ook te volgen op betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing begint zowel vanavond als donderdag om 20.00 uur en de wedstrijd zelf is om 20.45 uur te zien op FOX Sports 1.

NPO Radio 1

De bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond en NH Radio

Ook de regionale omroepen Radio Rijnmond en NH Radio komen deze week met een extra uitzending van hun sportprogramma in verband met de wedstrijden. NH Radio doet zowel vanavond als donderdagavond verslag van de KNVB Beker. Zowel Radio Rijnmond als NH Radio zijn in hun regio te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.