KNVB Beker live bij FOX Sports en in samenvatting bij Veronica

voetbalOp 29, 30 en 31 oktober strijden 32 deelnemers tegen elkaar in de derde ronde van de KNVB Beker. FOX Sports zendt een aantal wedstrijden live uit in deze ronde.  Veronica zendt op donderdag 31 oktober vanaf 22.35 uur alle samenvattingen uit. Aansluitend is er op Veronica een live verslag van de loting voor de achtste finales van de KNVB Beker.

De derde ronde bestaat uit veel wedstrijden tussen betaald voetbalclubs en amateurverenigingen. Op papier hebben de topclubs geen moeilijke tegenstanders en spelen ook nog eens thuiswedstrijden. Ajax ontvangt Hoofdklasser ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. De mannen van Hoofdklasser Hoek proberen in de Kuip voor een sensatie te zorgen tegen Feyenoord. Alleen PSV treft in Roda JC een tegenstander van formaat. Hans Kraay jr. speelt met zijn JVC Cuijk op dinsdag tegen amateurclub EVV.

Hans Kraay jr. presenteert vanuit stadion Woudestein het programma en doet live verslag van de loting voor de vierde ronde. De loting wordt verricht door Heinrich Welling, competitieplanner van de KNVB.

FOX Sports
FOX Sports zendt zowel op dinsdag, woensdag en donderdag diverse wedstrijden uit de derde ronde van KNVB live uit. Op dinsdagavond is vanaf 18.45 uur de wedstrijd Ajax – ASWH live te zien op FOX Sports Eredvisie 1 te zien. Vanaf 20.45 uur is de wedstrijd Cambuur Leeuwarden – NAC Breda live te zien op deze zender. Woensdagavond is vanaf 18.45 uur de wedstrijd PSV – Roda JC Kerkrade te zien op FOX Sports Eredivisie 1 en om 20.45 uur Feyenoord – Hoek. Op donderdag 31 oktober biedt FOX Sports ook twee live wedstrijden uit de 3e ronde van de KNVB Beker. Dan zijn op FOX Sports Eredivisie de wedstrijden SC Heerenveen – VVV Venlo (18.45 uur) en Excelsior – Go Ahead Eagles (20.45 uur).