Kort medianieuws 20 januari 2012

sbsnederland

  • De bezem gaat flink door SBS. Nieuw gezichten worden binnengehaald en oude verdwijnen. Onzekere tijden breken aan, maar de presentatoren maken zich weinig ongerust. Dit bericht RTL Boulevard op haar website  Lees verder.
  • Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft een rectificatie gepubliceerd op de veilingregeling voor de multibandveiling. De toelichting is aangepast in het gedeelte over de maximumprijzen per deelnemer die worden gehanteerd in de aanvullende biedronde. Lees verder.
  • Aanstaande zondag wordt in Hoogerheide de finale van de wereldbeker veldrijden gehouden. Bij de vrouwen staat Daphny van den Brand aan kop, maar Marianne Vos die momenteel tweede staat dingt ook mee naar de eindzege. Omroep Brabant zendt de wedstrijd live uit via televisie en internet. Lees verder.
  • Programmaraad KARPER (Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop,Kaag en Braassem,Nieuwkoop,Rijnwoude en Waddinxveen.) heeft een voorlopig advies vastgesteld voor de TV-zenders die Ziggo in 2012 in ieder geval analoog moet doorgeven. Nieuw in het tv-advies zijn BBC2 en RTL4. Lees verder.
  • Hoe kan ik in contact komen met de NOS? Welke programma’s zendt de NOS uit? En hoe ziet de organisatie er eigenlijk uit? Voor een antwoord op deze vragen en nog veel meer informatie kun je vanaf nu terecht op de nieuwe ‘Over de NOS’-website. Deze website is vanaf vandaag te bereiken via NOS.nl en met de rechtstreekse url over.nos.nl.
  • De Iraanse nieuwszender PressTV is vanaf vrijdag niet meer te zien in Groot-Brittannië. De toezichthouders op de media hebben de vergunning ingetrokken, naar aanleiding van een geschil over een uitzending van de omroep. PressTV heeft deze stap censuur genoemd. Lees verder.