KPN: Drie gratis films na storing tot en met maandag te bekijken

De drie films die KPN als vergoeding aanbiedt aan haar klanten met de dienst Interactieve Televisie zijn tot en met maandag gratis te bekijken. Dit blijkt uit een mailing van de telecomprovider die vandaag verstuurd is naar de getroffen klanten. Het gaat om de films Sinterklaas en het Pratende Paard, Focus en Mad Max.

KPN

KPN komt de klanten van de dienst Interactieve Televisie tegemoet na de grote storing die de dienst afgelopen vrijdag en zaterdag trof. Door de storing was televisie kijken via Interactieve Televisie bij KPN en haar dochters Telfort en XS4ALL bijna een dag lang niet mogelijk.

Drie gratis films

Eerder al gaven de providers aan dat de programma’s van vrijdag en zaterdag via de dienst Programma Gemist een week lang gratis kunnen worden teruggekeken. Vandaag is bekend geworden dat de films Sinterklaas en het Pratende Paard, Focus en Mad Max: Fury Road tot en met maandag 30 november gratis kunnen worden bekeken door klanten van Interactieve Televisie. De films zijn te vinden in het menu van Interactieve TV: (Menu –> Videotheek –> Acties –> Kortingsfilms).

Storing

Volgens de provider kwam de storing die veel klanten met Interactieve TV hebben ondervonden door een onjuiste instelling van de tv-ontvanger. Details over de aard van deze instelling geeft het bedrijf echter niet. KPN heeft de ontvangers van Interactieve televisie voorzien van een zogenaamde “firmware update” waardoor de problemen verholpen zouden zijn.

Tweets:

https://twitter.com/LuukTweetsNL/status/669519546513022976

https://twitter.com/HelmerNL/status/669498310705680384

2 reacties

  1. enige dagen geleden nog een mail dat we in december 3 gratis films zouden krijgen. nou zijn het ook nog voorgeschotelde films waar ik niks mee kan. en ook nog binnen nu en 5 dagen bekijken.
    voor mij iets met een dooie mus. jammer kpn, kon er nou niet iets meer af? iets met zelfkeuze bv?

  2. Was dat probleem niet veroorzaakt door een eerdere firmware update voor “meer TV”

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.