KPN Interactieve Televisie breidt HD-aanbod uit met Duitse RTL

De Duitse commerciële televisiezender RTL is van vandaag in HD-kwaliteit te bekijken via Interactieve Televisie. De televisiezender werd al enige tijd in standaardkwaliteit (SD) doorgegeven via de aanbieder.

Timing

Het aanbieden van de Duitse commerciële tv-zender in HD-kwaliteit komt voor Formule 1-liefhebbers op het juiste moment. De Duitse zender zendt ook de Formule 1 live uit. Deze beelden zijn nu ook in HD-kwaliteit te zien via KPN. De zender is te vinden op kanaal 46. KPN biedt ook een aanvullende pakket met Duitse televisiezenders. Deze zenders worden veelal ook doorgegeven in HD-kwaliteit.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers van de Formule 1 bij KPN kunnen ook een abonnement nemen op het aanvullende sportpakket van Ziggo Sport Totaal. Deze sportzender zendt zowel de trainingen, kwalificaties als de races live uit zonder onderbrekingen van reclame en met Nederlands commentaar.

F1 TV Pro

Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om de Formule 1 te volgen via de de streamingdienst F1 TV Pro. Met de app, die samen met Ziggo in Nederland op de markt wordt gebracht, kunnen onder andere de races live en on demand worden bekeken.

Ultra HD

Liefhebbers van de hoogste raceklasse ter wereld die in het bezit zijn van een schotel en de beschikking hebben over ontvangst van het Duitse HD+-pakket kunnen de Formule 1 ook dit seizoen in Ultra HD-kwaliteit volgen.