KPN komt met nieuwe abonnementen, Ultra HD mogelijk

Op 1 juli introduceert KPN een nieuw portfolio met abonnementen. Het duurste abonnement biedt vanaf 1 juli ook Ultra HD-televisie. De nieuwe abonnementen moeten klanten nog meer de mogelijkheid geven om naar eigen behoefte een pakket samen te stellen, aldus het bedrijf in een persbericht.

Samenstellen

In het nieuwe portfolio kiezen klanten voor een basisabonnement met Internet of Internet en TV. Daarbovenop kunnen zij zelf extra diensten kiezen die bij hun persoonlijke situatie passen zoals vaste telefonie, meer internetsnelheid, Spotify, FOX Sports en het Pluspakket.

Er komen vier abonnementen. Eén abonnement met alleen Internet en 3 abonnementen met Internet en TV. De nieuwe abonnementen zien hier te vinden.

Ultra HD

KPN gaat in haar abonnementen ook Ultra HD/4K-televisie aanbieden. Het hoogste abonnement heeft twee 4K UHD tv-ontvangers. Hiermee speelt KPN in op de opkomst van 4K UHD TV en kunnen klanten genieten van een superieure tv-beleving door een beeld dat een 4 keer hogere resolutie heeft ten opzichte van Full HD. Tot op heden was Ultra HD alleen te zien voor abonnees die meedoen aan een pilot. Daar komt vanaf 1 juli dus verandering in.

“Zeer tevreden”

“Uit onderzoek blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over het huidige aanbod, maar we horen ook dat ze graag de mogelijkheid hebben om zelf de extra diensten te kiezen die bij hen passen. Met ons nieuwe portfolio spelen we hier op in en maken wij het leven van onze klanten vrijer, leuker en makkelijker,” zegt Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Compleet

Klanten die diensten voor Thuis combineren met mobiele diensten, zijn bij KPN Compleet en krijgen extra voordelen zoals een gratis verdubbeling van de databundel of een gratis extra zenderpakket. Deze voordelen blijven in het nieuwe portfolio bestaan.

Afbeelding

De nieuwe abonnementen: