KPN-serie ‘Toon’ straks wereldwijd via Netflix te zien

De serie Toon, die eerder in Nederland exclusief voor klanten van KPN was te zien, wordt straks wereldwijd via Netflix uitgezonden. De serie zal in alle landen waar de streamingdienst beschikbaar is te zien zijn. Netflix heeft de releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Komedieserie

Toon is een komedieserie ontwikkeld door Beer ten Kate, Dirk van Pelt en Joep Vermolen voor de KPN Presenteert. Joep Vermolen speelt de gelijknamige titelrol. Toon is in de serie een aarzelende reclamejingle componist. Naast Joep Vermolen spelen ook Amy van der Weerden, Loulou Hameleers, Marijn Klaver, Robbert Bleij en Arend Brandligt hoofdrollen in de serie.

Recensies

De recensies van het eerste seizoen waren zeer goed te noemen en ook het tweede seizoen kreeg lovende reacties. De serie was ook genomineerd voor de prestigieuze Golden Nymph Award van het tv-festival in Monte Carlo.

Exclusief

Van de serie Toon zijn twee seizoenen gemaakt. De serie was exclusief te zien voor abonnees van KPN bij de dienst KPN Presenteert.  Binnenkort zal de serie dus wereldwijd te zien zijn via de streamingdienst Netflix.