Tweede seizoen serie ‘Toon’ te zien via KPN Presenteert

Vanaf vandaag is het tweede seizoen van de serie ‘Toon’ te zien via KPN Presenteert. Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en deze afleveringen zijn vanaf vandaag allemaal te zien via de ‘on demand’-dienst van KPN.

Komedieserie

Toon is een komedieserie ontwikkeld door Beer ten Kate, Dirk van Pelt en Joep Vermolen voor de KPN Presenteert. Joep Vermolen speelt de gelijknamige titelrol. Toon is in de serie een aarzelende reclamejingle componist. Naast Joep Vermolen spelen ook Amy van der Weerden, Loulou Hameleers, Marijn Klaver, Robbert Bleij en Arend Brandligt hoofdrollen in de serie.

BN-er’s

De sociaal onhandige muzikant Toon probeert zich als plotselinge BN-er te redden in de hippe mediawereld. In deze serie zijn vele bekende Nederlanders te zien in (gast)rollen. Zo komen onder andere Katja Schuurman, Kees Tol, Bram Moszkowicz, Kim Feenstra, Chris Zegers, Diederik Ebbinge, Frits Sissing, Gwen van Poorten, Hugo Metsers, Annemarie Prins, Pepijn Schoneveld en René Mioch voorbij in de serie.

Exclusief

De serie is exclusief te zien voor abonnees van KPN. De eerste aflevering van het tweede seizoen is tijdelijk ook te zien via Internet.

Recensies

De recensies van het eerste seizoen waren zeer goed te noemen en ook het tweede seizoen /krijgt inmiddels al lovende reacties. De serie is ook genomineerd voor de prestigieuze Golden Nymph Award van het tv-festival in Monte Carlo.

Sociale media: