KPN start met nieuwe dienst ‘Play’

Telecomaanbieder KPN introduceert vandaag de nieuwe dienst Play. De nieuwe dienst combineert live tv en on-demand diensten in één app en is beschikbaar voor iedereen met een internetverbinding.

Live en on-demand

Play combineert de meest populaire live tv-zenders met een ruim on demand aanbod van films en series in een app die beschikbaar is voor iedereen met een internetverbinding. Play heeft een introductieprijs van € 11,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. In juni werd Play gedemonstreerd en afgelopen periode is de bètaversie getest door een groep van zo’n 2.000 personen. De feedback die KPN heeft gekregen van deze testgroep is en wordt gebruikt bij de samenstelling van de app.

22 lineaire tv-zenders

Play bevat 22 lineaire tv-zenders, HBO en HBO On Demand (on demand films, series en documentaires). De app biedt naast HBO nog meer on demand content van onder andere Comedy Central, TLC, Nickelodeon, Discovery en videoclips van Xite. Via Programma Gemist zijn uitzendingen van NPO 1,2,3 en SBS6, Net 5 en Veronica tot 7 dagen terug te zien. Daarnaast is het mogelijk om opnames in te plannen en overal in Nederland terug te kijken wanneer dat het beste uitkomt. Gecombineerd met een Google Chromecast kan bovendien alle content op een TV worden bekeken.

Voor iedereen beschikbaar

Play is beschikbaar voor iedereen met internet, thuis en onderweg, en voor zowel iOS als Android. En dat hoeft geen internet van KPN te zijn. Play wordt de komende tijd doorontwikkeld om bijvoorbeeld HD-kwaliteit en een browserversie voor laptop en pc toe te voegen. Naast de lineaire tv-zenders en HBO zal ook een aantal nieuwe en unieke programma’s beschikbaar gemaakt worden die KPN speciaal heeft gemaakt samen met partners.

Play wordt geïntroduceerd met een speciaal introductieaanbod. Consumenten die vóór 2016 een abonnement op Play nemen, kijken de eerste maand gratis en betalen de eerste elf maanden € 11,99 per maand. Daarna zal Play € 14,99 per maand gaan kosten.

Meer informatie via: www.playvankpn.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.