KPN wijzigt aanbod Interactieve Televisie

Telecomaanbieder KPN wijzigt per vandaag, vrijdag 1 juli, het zenderaanbod van haar dienst Interactieve televisie. De wijzigingen zijn begin mei al aangekondigd door de aanbieder.

Basispakket

In het basispakket verdwijnt de Italiaanse commerciële televisiezender Mediaset Italia bij de provider en wordt vervangen door de publieke televisiezender Rai Uno. De zenders History en PassieLight verhuizen van het pluspakket naar het basispakket. De televisiezenders Crime & Investigation en AMC worden toegevoegd aan het pluspakket. Star Gold wordt toegevoegd aan het Hindi Pakket en ShowTurk vervangt PlanetTurk in het Turks Pakket.

13th Street en Syfy

Net als bij andere providers verdwijnen ook bij KPN de televisiezenders 13th Street en Syfy per vandaag. De eigenaar van de zenders, NBC Universal, heeft besloten om de uitzendingen van beide te zenders te staken in Nederland en Vlaanderen. E! Entertainment, ook onderdeel van NBC Universal blijft wel te zien bij KPN.

Kanaalwijzigingen

Daarnaast wijzigen per vandaag een groot aantal televisiezenders van kanaalnummer bij Interactieve Televisie. Zo is 24Kitchen per vandaag op kanaal 24 te vinden en verhuizen de televisiezenders van de BBC en VRT van kanaalnummer. Alle wijzigingen die de aanbieder vandaag doorvoert zijn te vinden via deze website. Een actueel zenderoverzicht van KPN Interactieve Televisie vind je hier.

Prijsverhoging

Naast de genoemde wijzigingen voert KPN ook een prijsverhoging door in haar abonnementen. Ook dochterbedrijven XS4ALL en Telfort voeren per vandaag wijzigingen door in hun digitale televisieaanbod.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.