Kwalificatiewedstrijden FC Utrecht en AZ voor Europa League live op Veronica

Vanavond zijn de kwalificatiewedstrijden van FC Utrecht en AZ voor de Europa League live te volgen op Veronica. Zowel FC Utrecht als AZ moeten voorronde wedstrijden spelen om kans te maken op een plekje in het hoofdtoernooi. Feyenoord komt pas in de volgende kwalificatieronde in actie.

FC Utrecht

FC Utrecht neemt het vanavond in het eigen stadion op tegen HŠK Zrinjski Mostar uit Bosnië. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Volgende week, donderdag 1 augustus, staat de return op het programma. De wedstrijd is vanavond live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur en de wedstrijd om 18.30 uur.

Radio M Utrecht

Via de radio is een live-verslag van de wedstrijd te volgen via de regionale omroep Radio M Utrecht in een extra uitzenden van Namen en Rugnummers. Radio M Utrecht is in en rond de provincie Utrecht te beluisteren via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

AZ

AZ uit Alkmaar speelt vanavond een kwalificatiewedstrijd tegen BK Häcken uit het Zweedse Göteborg. De wedstrijd begint vanavond in Alkmaar om 20.30 uur en is live te volgen via Veronica.

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.