Kwartfinales Champions League live op radio, tv en Internet

Vanavond worden de eerste kwartfinales gespeeld in de UEFA Champions League. De wedstrijden`zijn live te volgen op radio, televisie en Internet.

SBS6

SBS6 zendt vanavond, dinsdag 5 april, de wedstrijd tussen de twee Spaanse clubs FC Barcelona en Atletico Madrid live uit. Woensdag wordt de wedstrijd Paris Saint-Germain – Manchester City live uitgezonden op SBS6. De voorbeschouwing begint beide avonden rond 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. In verband met het voetbal zijn Hart van Nederland, Shownieuws en Piet’s Weerbericht beide avonden op SBS9 te zien vanaf 22.30 uur.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt alle kwartfinales van de UEFA Champions League live uit. Naast FC Barcelona – Atletico Madrid zendt de zender vanavond de wedstrijd Bayern München – Benfia uit. Woensdagavond wordt de wedstrijd Wolfsburg -Real Mardid uitgezonden bij Ziggo Sport Totaal naast Paris Saint-Germain – Manchester City.

NPO Radio 1

Op de radio zijn de kwartfinales in de UEFA Champions League vanavond live te volgen
via Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Frank Wielaard doet verslag van de wedstrijd FC Barcelona – Atletico Madrid. Andy Houtkamp is aanwezig als commentator bij de wedstrijd Bayern München-Benfica. Ook woensdagavond doet Langs de Lijn en Omstreken verslag van de wedstrijden van de Champions League. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Inetnet.

NU.nl

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Daarnaast zijn alle hoogtepunten ook live te volgen via Twitter.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.