Kwartfinales KNVB Beker live op FOX en FOX Sports

Deze week worden de kwartfinales gespeeld in de KNVB Beker. De wedstrijden zijn live te zien via FOX en FOX Sports.

Kwartfinales

Deze week worden de kwartfinales gespeeld in de TOTO KNVB Beker. In deze ronde staan weer een aantal interessante duels op het programma. Op dinsdag krijgt AZ bezoek van Vitesse, een dag later is het FC Twente – Willem II en Feyenoord – Fortuna Sittard. Het slotstuk wordt op donderdag verzorgd door Ajax en sc Heerenveen.

FOX Sports

Alle wedstrijden zijn live te volgen via betaalzender FOX Sports. De wedstrijden worden uitgezonden op het kanaal FOX Sports Eredivisie 1.

FOX

Via het kanaal FOX, te vinden in het digitale basispakket van de meeste aanbieders, is zowel dinsdag, woensdag als donderdagavond vanaf 20.45 uur live een wedstrijd uit de KNVB Beker te zien. FOX is bij Ziggo te zien via kanaal 11 en bij KPN via kanaal 14.

NPO Radio 1

Diverse bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH en Radio Rijnmond extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen.

Sociale media: