Kwartfinales TOTO KNVB Beker live op radio en tv

KNVB Beker

De KNVB beker bestaat uit zeven speelronden met een knock out-systeem. De vierde speelronde telt nog 8 clubs en wordt deze week gespeeld op dinsdag, woensdag en donderdag. Het kan zijn dat door de winterse omstandigheden wedstrijden worden afgelast.

Wedstrijden

De volgende wedstrijden staan er op het programma. Dinsdagavond wordt de wedstrijd Excelsior-Vitesse gespeeld. Woensdag staat om 20.00 uur het duel Ajax-PSV op het programma.

ESPN

ESPN zendt alle wedstrijden uit de kwartfinales van de KNVB Beker live uit. Een overzicht van de wedstrijden op ESPN vind je hier.

FOX

Ook op het open kanaal van FOX is veel aandacht voor de KNVB Beker. Op zowel dinsdag, woensdag als donderdag is er vanaf 21.00 uur een live wedstrijd te zien op de zender. FOX is te vinden op kanaal 11 of 14 van het digitale basispakket.

NPO Radio 1

De bekerwedstrijden zijn ook te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Luisteren kan via Internet.