Lars Boele krijgt ochtendshow op 100% NL

Lars Boele is vanaf 9 januari 2017 de presentator van een nieuwe ochtendshow op de radiozender 100% NL. Dit bericht de radiozender vandaag. Boele volgt hiermee Lex Gaarthuis op die de radiozender verlaat en aan de slag gaat bij Radio 10.

“Te gek!”

Lars Boele : “Te gek! Een ochtendshow maken op 100% NL. Ik zal met mijn vriendin nog wel even ruzie moeten maken over hoe laat de wekker gaat, maar dat komt goed. Toen ik werd gevraagd om de ochtendshow te presenteren, hoefde ik niet lang na te denken.”

“Groot talent”

Ronald Sebök, station director 100% NL: “Lars is één van de grootste talenten van de Nederlandse radio. Hij heeft humor en een frisse manier van radio maken en dat past perfect bij 100% NL. Ik weet zeker dat de luisteraars hem heel snel in de armen sluiten.”

Carriere

Lars Boele is momenteel nog te horen op Qmusic, waar hij zijn carrière op de landelijke radio ook begon. Hij begon zijn radiocarrière bij de lokale omroepen Radio Hoekse Waard en Drechtstad FM.

Tweets:

Eén reactie

  1. Waardeloos dat je weg moet zeg!! Geweldige kerel, leuke intervieuws en gezeliig wakker worden! Zullen je missen!! Succes met alles hopen je snel ergens anders te horen!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.