‘De Late Avond’ bij meer lokale omroepen in Zuid-Holland te horen

Het avondprogramma ‘De Late Avond’ is vanaf vanavond bij meer lokale omroepen te horen in Zuid-Holland. RTW uit Waddinxveen en Omroep Vlaardingen gaan het programma doorgeven. Het programma is elke werkdag tussen 23.00 – 0.00 uur te horen.

Uitbreiding

Met de uitbreiding van de twee lokale omroepen is het late-avond radioprogramma bij dertien lokale omroepen te horen in zuid Zuid-Holland. Naast RTW en Omroep Vlaardingen is het programma te beluisteren via Atos RTV (Zwijndrecht / HI Ambacht), Drechtstad FM (Dordrecht), Exxact Barendrecht, Lokale Omroep Krimpen, Omroep Hoeksche Waard, Omroep Zuidplas, Radio Capelle, Radio Schiedam, RTV Lansingerland, RTV Slogo Goeree-Overflakkee en RTV Papendrecht.

Spanje

De Late Avond bedient nu via 16 etherfrequenties ruim 2.236.000 inwoners en via de kabel 338.000 huishoudens. Daarnaast geeft ook de radiozender FM Calpe op de Spaanse Costa Blanca het radioprogramma door.

‘De Late Avond’

Het programma wordt gepresenteerd Alfred Blokhuizen en Bert de Wolff. Het programma ging op 11 januari 2016 van start bij tien lokale omroepen in Zuid-Holland. De omroepen die het programma doorgeven leveren ook bijdragen voor het radioprogramma. “Het is een programma met prachtige easy listening muziek en nieuws uit de streek. Een fijn moment om de dag mee af te sluiten en de nacht mee in te gaan.“, aldus de medewerkers van het radioprogramma.

Via de website van De Late Avond is het ook mogelijk om uitzendingen terug te luisteren.

Afbeelding

Ontvangstgebied De Late Avond:

(Bron: Website De Late Avond)